четвъртък, 10 октомври 2013 г.

Слави, кажи ДА

Когато не вика на гости Сашка Васева или не шаржира някой, който го е обидил лично, Слави Трифонов обикновено кани сценаристите си, за да започнат да го навиват да става политик.

Той свенливо отказва, понякога спори с тях и дори им се поскарва за нелепата идея, но доводите им надделяват все повече и повече. Някой трява да спаси Родината.

Съвсем близо е времето, когато Слави ще изпъшка – е, щом трябва..  след което ще поеме към славния път.

Разбирам сценарния екип. Ако пратят шефа си към парламента, току виж нещата в студиото потръгнали. Купонът и по време на предавания, и извън тях, ще бъде голям. То и купонната система може да се върне скоро, а ако се появят протести срещу управлението на Славчо, то той навреме ще се преориентира и ще ги оглави с някоя възрожденска песен.

Да, но шоумена се държи като ощипана мома. Хем иска (едва ли някой вярва, че тези молби от личните му сценаристи, изречени със сълзи на очи са неоторизирана импровизация), хем се дърпа за пред хората.

Явно в момента поливат почвата, ама нека им е ясно на агитаторите, че такава мома насила се взема. Няма не искам, няма недей, нали така?


В крайна сметка какви ли не минаха да оправят държавата. Защо не Слави? После е ред на Бареков.


Няма коментари:

Публикуване на коментар