вторник, 1 октомври 2013 г.

Атака след атака

Изобщо не ми се коментира Волен Сидеров. Господинът е пич като всички останали – кой от комунист станал десен, защото там имало място за него, кой от десен – ляв, защото не успял да стане кмет на София, въпреки, че осиновил белоглавия орел в зоопарка...
Като казах зоопарк – та се връщам на темата Атака. Първо – задължително – се включвам в общия хор. Помним ли инцидента на магистралата? Май на тунела нещо беше.. Ааа дали някой си спомня как Волен (е, няма как да не бъде отново споменат) се напи в самолет на немските авиолинии и буйства, заплашва, имаше някакви простотии..
А, сега пък отишли да чукат на нечия врата в Брюксел и като не им отворили отишли в една кръчма, там си поръчали шампанско и грапа, пък пили пили, „пили със зели“ (брюкселко „зели“) , после залели палачинките с олио и нямали пари да платят сметката. Волен? Е, сори, ама тоя път не бил там. За разлика от микрофон на БТВ, който може никъде да не е, ама където трябва е.
Та така с Атака, а така. Смятам, че тази партия не се харесва по две причини:
Първата, поради която нормалните хора не я харесват: Ами дразнят. Защото показват преекспонирано, черно-бяло всичко, което по Бай-Ганьовски мразим не само в политиците, ами и изобщо в нравите на обществото ни.
Втората причина, поради която политиците не харесват Атака – защото прекалено очевадно показва това, което всеки един от тях на практика е. Някак като вадене от подсъзнанието на най-долните им попълвновения, облечени в благоприличен пуританизъм.
Хм, май и нормалните хора, и политиците не харесват Атака по една и съща причина.
Добре, но някой все пак гласува за тази партия. Кой?
Сещам се за едни снимки. Не тези, които стояха в кабинета на Волен (строг, укорителен поглед, широки плещи, тен тип Банкя съншайн).
Едни други, чернобели, с които също се злоупотребява – на практика са произведение на изкуството. Сериозно го казвам. Защото са естетическо арт еротично ъъъ такова. Голия Волен (Гола-Воден).
...Един приятел отиде наскоро във Флоренция. Каза, че там имало статуя на Давид от Микеланджело – и на статуята оная работа била малка, защото не било естетично по онова време някой да се хвали с размери.
Преди да потегли, той каза, че ще се снима със статуята в знак на солидарност – прояви скромност относно собственото си мъжко достонство.
Е, като се върна ми каза, че не успял да се дореди за снимка, толкова огромна била опашката.

Та – кой гласува за Волен ли? Ами припомнете си снимките....

2 коментара:

  1. Волен- Болен го гонят и от психиатриите май .....

    ОтговорИзтриване
  2. и имайки в предвид цирка в който е главен участник май доста са за психиатрия....

    ОтговорИзтриване