понеделник, 14 октомври 2013 г.

Кога нападаме?

Изпускаме момента да нападнем Щатите.

Докато се занимаваме със собствените простотии, типично по български, не виждаме по-далеч от носа си и ще пропуснем златния шанс, който ни дава съдбата.

САЩ нямат бюджет, а ние си имаме. Там администрацията не работи, а при нас на такива силни обороти се върши дейност, че дори се налагат съкращения.

Американците имат падеж на емисия ценни книжа и няма как да я платят. А ние – емитираме държавен дълг, финансираме падежите с нов, пей сърце.

Пей, ама ни е проблем мащаба. На дребно мислим, на дребно мечтаем. И Президента ни е по-читав, и парламента ни си го бива.

Защо се мотаем? Защо хабим ценна енергия в протести? Зарежете Орешарски, после ще го оправим. Давайте да превземем Америка, докато някой не ни е изпреварил!

И без въпроси как и с какво. Стратегията е ясна. Нападаме с лъкове и стрели. Ще си ги поръчаме от Китай, директна доставка до американския бряг, а докато пристигнат – ще се изнесем с плуване до там.

Нямаме време. Все пак на тази нова година Скалистите планини ще присъстват с основание, а не попогрешка в презентацията на Президента ни.


Напред! Ако се провалим и ни арестуват – ще се представим за румънски цигани.


Няма коментари:

Публикуване на коментар